GDPR

Zobrazenie:
Zoradiť:

GDPR v praxi

Modul obsahuje výber odborných článkov, vzorov právnych podaní, interných firemných predpisov, príkladov z praxe a videoškolení k téme ochrany osobných údajov.

Forma produktu:
Online produkt
Vydavateľstvo:
S-EPI, s.r.o.

153,00 € s DPH 127,50 € bez DPH

+ -

Ochrana osobných údajov od 25.5.2018

Pre zjednodušenie aplikácie nových pravidiel ochrany osobných údajov a uplatňovanie GDPR v praxi sme pre vás pripravili balíček najdôležitejších informácií k uvedenej problematike, a to legislatívu, odborné články a základné vzorové dokumenty k problematike GDPR.

Rok vydania:
2018
Počet strán:
213
Formát:
PDF
Forma produktu:
Elektronická publikácia
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

19,99 € s DPH 16,66 € bez DPH

+ -

Návod, ako oznámiť zodpovednú osobu Úradu na ochranu osobných údajov

Podľa nariadenia GDPR môže každá osoba konajúca na základe poverenia prevádzkovateľa alebo sprostredkovateľa spracúvať osobné údaje na základe pokynov prevádzkovateľa, ktorý musí toto „poverenie“ oznámiť na príslušnom úrade. V tomto videoškolení nájdete kompletný návod, ako oznámiť zodpovednú osobu na úrad a odpovede na najčastejšie otázky súvisiace s týmto úkonom.

Rok vydania:
10/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
20 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Ochrana osobných údajov pre prevádzkovateľov e-shopov v zmysle novej legislatívy účinnej od 25. 5. 2018

Aké nástrahy prináša nové nariadenie EÚ GDPR do e-commerce sveta? Vo videoškolení s JUDr. Marcelou Macovou, PhD. sa dozviete, ktoré nové pojmy máme v rámci ochrany osobných údajov zavedené, čo všetko sa považuje za osobný údaj, aké osobné údaje máme podľa osobitých nariadení a iné. V prvej časti videoškolenia si porovnáme aktuálny zákon s novým nariadením, pozrieme sa na sprostredkovateľské zmluvy a úlohy sprostredkovateľa, ako aj na cezhraničný transfer osobných údajov a náležitosti s tým spojené

Rok vydania:
2/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
61 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Ochrana osobných údajov v realitách

Ako ovplyvní nariadenie GDPR a nový zákon o ochrane osobných údajov realitné kancelárie? V tomto videoškolení lektorka JUDr. Marcela Macová, PhD. informuje subjekty pracujúce v realitách o najdôležitejších zmenách a novinkách, ktoré budú musieť od 25. 5. 2018 prísne dodržiavať.

Rok vydania:
4/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
57 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant