Manažérske vzdelávanie

Zobrazenie:
Zoradiť:

Ochrana osobných údajov pri prevádzkovaní eshopov

Viete, že v pláne kontrol na rok 2021 zo strany Úradu na ochranu osobných údajov sú e-shopy? Na webinári s JUDr. Marcelou Macovou, PhD. sa dozviete: čo bude úrad kontrolovať, aké základy a pravidlá musia dodržať e-shopy z pohľadu ochrany osobných údajov, ako vypracovať GDPR bezpečnostnú dokumentáciu, ako skladovať a zabezpečiť osobné údaje o zákazníkoch, ako nastaviť bezpečnostný projekt pre marketing, newslettre a súťaže, prípadne ako zabezpečiť software či iné procesy.

Forma produktu:
Webinár
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

84,00 € s DPH 70,00 € bez DPH

Vyberte variant

Monitorovanie priestorov z pohľadu GDPR

Webinár s JUDr. Marcelou Macovou, PhD. vám prináša komplexný a ucelený pohľad na problematiku monitorovania priestorov z pohľadu GDPR. Okrem príslušnej legislatívy, spoznáte tiež povinnosti prevádzkovateľov, lehoty uchovávania videozáznamov a taktiež situácie, na ktoré sa Nariadenie GDPR nevzťahuje. Po absolvovaní webinára budete mať jasno v tom, ktoré priestory môžu byť monitorované kamerami, za akých podmienok, a ktoré priestory by nemali byť monitorované vôbec.

Forma produktu:
Webinár
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

84,00 € s DPH 70,00 € bez DPH

Vyberte variant

GDPR – legislatívne zmeny v roku 2021, aktuálne problémy a priebeh úradnej kontroly v praxi

Na koho si posvieti tento rok Úrad na ochranu osobných údajov?Ako takáto kontrola prebieha v praxi? Máte zapracované všetky najnovšie pravidlá ochrany osobných údajov, ktoré pribudli v roku 2020, resp. ešte v roku 2019? K problematike spracúvania osobných údajov organizujeme praktický webinár s JUDr. Marcelou Macovou, PhD., na ktorom vás komplexne prevedieme aktuálnym aj pripravovaným znením zákona, základnými pravidlami spracúvania osobných údajov, najčastejšími chybami, ako aj bezpečnostnými opatreniami a dokumentami, ktoré musíte mať vo firme zabezpečené.

Forma produktu:
Webinár
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

84,00 € s DPH 70,00 € bez DPH

Vyberte variant

Certifikácia - orientácia v prostredí odborných online systémov Daňové a Mzdové centrum

Certifikácia je určená pre školy zapojené v programe PP Poradca pre školy. Certifkácia je sprístupnená pre žiakov končiacich ročníkov stredných škôl v termíne od 22.3.2021 do 22.4.2021.

Forma produktu:
Školenie
Dátum konania:
22.3.2021 do 22.4.2021
Autor:
Ing. Dávid Vrtaňa

10,00 € s DPH 8,33 € bez DPH

Vyberte variant

Ochrana osobných údajov v personálnej, mzdovej a účtovnej agende v roku 2021

Pre zamestnancov personálnych, mzdových a účtovných oddelení pripravujeme webinár, na ktorom sa zorientujú v aktuálnych povinnostiach a tiež pravidlách ochrany osobných údajov. Spolu s lektorkou JUDr. Marcelou Macovou, PhD., si podrobne prejdeme všetky fázy a procesy spracúvania osobných údajov zamestnancov – od prijatia životopisov až po likvidáciu všetkých osobných údajov zamestnancov, s ktorými bol ukončený pracovný pomer.

Forma produktu:
Webinár
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

84,00 € s DPH 70,00 € bez DPH

Vyberte variant

Zákonník práce – zámer novej legislatívy a jej implementácia do praxe

Cieľom webinára je poskytnúť účastníkom informácie o novele Zákonníka práce (účinnosť od 1. 3. 2021) tak povediac „priamo z kuchyne“, kde nové uznesenia boli schválené. O tieto informácie sa s vami podelí JUDr.et Mgr. Jozef Toman, PhD., ktorý pôsobí na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny SR ako riaditeľ odboru zodpovedný za oblasť právnej úpravy pracovnoprávnych vzťahov – vrátane Zákonníka práce.

Forma produktu:
Webinár
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr.et Mgr. Jozef Toman, PhD.

60,00 € s DPH 50,00 € bez DPH

Vyberte variant

Zákon o odpadoch a vykonávacie predpisy - zmeny od 1.1.2021

V priebehu roka 2021 nadobudli účinnosť ďalšie rozsiahle zmeny v zákone o odpadoch. Práve táto rýchlo meniaca sa oblasť prináša firmám, ako aj subjektom verejnej správy a samosprávy nespočetné množstvo povinností, ktoré sa od roku 2016 neustále menia. Veľké zmeny, ako zdraženie obalov pre výrobcov, nové definície a pojmy, doplnenie nových cieľov recyklácie komunálneho odpadu, cieľov recyklácie odpadov z obalov či ďalšie nariadenia, ktoré zasiahnu mnohých podnikateľov, by mali pribudnúť už čoskoro.

Forma produktu:
Webinár
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Peter Gallovič

84,00 € s DPH 70,00 € bez DPH

Vyberte variant

Riziká a povinnosti podnikateľov, konateľov a riaditeľov firiem v roku 2021

Manažéri, riaditelia, vedúci oddelení a pod. si častokrát neuvedomujú, aké následky môže mať ich konanie navonok a vo vnútri spoločnosti. Ich rozhodnutie o vedení/nevedený interných smerníc, podpísaní dokumentu, odsúhlasení transakcie a pod. môže viesť k trestu odňatia slobody, pokute, prehratému súdnemu sporu a pod. Na tomto webinári Vás prevedieme základnými povinnosťami, správnymi postupmi a vysvetlíme akému konaniu by ste sa mali určite vyhnúť. Poskytneme vzory s návodmi, aby ste minimalizovali možnosti trestného stíhania, pokuty, náhrady škody a pod.

Forma produktu:
Webinár
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Jozef Lukajka, PhD.

84,00 € s DPH 70,00 € bez DPH

Vyberte variant

Kamerové systémy a ochrana osobných údajov (zmena nariadenia od 28. 1. 2020)

Od 28. 1. 2020 sa na základe usmernenia, ktoré prijala Európska únia, zásadne upravujú pravidlá pre používanie kamerových systémov. Čo všetko zavádza toto nové nariadenie a ako sa menia doposiaľ platné zásady? Ako po novom správne nastaviť monitorovanie osôb kamerovými systémami? S akým cieľom možno sledovať osoby a čo všetko je potrebné zabezpečiť, aby si prevádzka mohla nainštalovať takéto zariadenie?

Forma produktu:
Videoškolenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

30,00 € s DPH 25,00 € bez DPH

Vyberte variant

DNA Lídra 2019

Prinášame vám exkluzívny obsah prednášok z úspešnej konferencie DNA 2019, ktorá bola zameraná na podnikanie, leadership, osobnostný rozvoj a rast. Inšpirujte sa od popredných TOP lídrov, ktorí prezradili svoje know-how, ako sa stali úspešní. Konferencia prebiehala netradičnou formou „talkshow“, kde ostrieľaný moderátor Slavo Jurko vyspovedal svojich hostí.

Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
306 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Kristína Matiová, Ján Cifra, Radim Martynek, Aleš Mlátilík, Andy Winson, Martin Pecko, Peter Urbanec, Jaroslav Moravčík

36,00 € s DPH 30,00 € bez DPH

Vyberte variant

Novela zákona o odpadoch pre podnikateľov od 27. 12. 2019

Vládna novela zákona o odpadoch prináša v nasledujúcich rokoch nepočetný rad zmien. Po novom bude napríklad nakladanie s odpadmi zahŕňať aj zhodnocovanie odpadov vrátane triedenia odpadov, čo doposiaľ nebolo. O tom, že v nasledujúcich rokoch pribudne noviniek naozaj veľa, vás bližšie informuje Ing. Peter Gallovič, ktorého výklad obsahuje kompletný prierez novelou s dôrazom na zmeny, ktoré sa dotýkajú priamo firiem produkujúcich odpady.

Forma produktu:
Videoškolenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Peter Gallovič

30,00 € s DPH 25,00 € bez DPH

Vyberte variant

eCommerce Conference 2018 - 2. BLOK

Aké sú trendy na sociálnych sieťach, reakcie na komunikáciu a aká je miera zapojenia potencionálnych zákazníkov? Ako si vytvoriť unikátny prístup k nakupovaniu cez internet, tak aby upútal? Objavte iné vzorce a nové procesy. Učte sa od najlepších…

Rok vydania:
5/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Tomáš Čupr, Přemysl Ostárek, Jan Klička

36,00 € s DPH 30,00 € bez DPH

Vyberte variant

eCommerce Conference 2018 - 3. BLOK

Aké sú trendy na sociálnych sieťach, reakcie na komunikáciu a aká je miera zapojenia potencionálnych zákazníkov? Ako si vytvoriť unikátny prístup k nakupovaniu cez internet, tak aby upútal? Objavte iné vzorce a nové procesy. Učte sa od najlepších…

Rok vydania:
5/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
60 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ján Cifra, Martin Krupa, Peter Legény

36,00 € s DPH 30,00 € bez DPH

Vyberte variant

eCommerce Conference 2018 - 4. BLOK

Aké sú trendy na sociálnych sieťach, reakcie na komunikáciu a aká je miera zapojenia potencionálnych zákazníkov? Ako si vytvoriť unikátny prístup k nakupovaniu cez internet, tak aby upútal? Objavte iné vzorce a nové procesy. Učte sa od najlepších…

Rok vydania:
5/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
105 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Oliver Jakubík, Martin Leskovjan, Josef Kunčar, Jozef Dvorský

36,00 € s DPH 30,00 € bez DPH

Vyberte variant