Manažérske vzdelávanie

Zobrazenie:
Zoradiť:

Kamerové systémy a ochrana osobných údajov (zmena nariadenia od 28. 1. 2020)

Od 28. 1. 2020 sa na základe usmernenia, ktoré prijala Európska únia, zásadne upravujú pravidlá pre používanie kamerových systémov. Čo všetko zavádza toto nové nariadenie a ako sa menia doposiaľ platné zásady? Ako po novom správne nastaviť monitorovanie osôb kamerovými systémami? S akým cieľom možno sledovať osoby a čo všetko je potrebné zabezpečiť, aby si prevádzka mohla nainštalovať takéto zariadenie?

Forma produktu:
Videoškolenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

30,00 € s DPH 25,00 € bez DPH

Vyberte variant

DNA Lídra 2019

Prinášame vám exkluzívny obsah prednášok z úspešnej konferencie DNA 2019, ktorá bola zameraná na podnikanie, leadership, osobnostný rozvoj a rast. Inšpirujte sa od popredných TOP lídrov, ktorí prezradili svoje know-how, ako sa stali úspešní. Konferencia prebiehala netradičnou formou „talkshow“, kde ostrieľaný moderátor Slavo Jurko vyspovedal svojich hostí.

Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
306 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Kristína Matiová, Ján Cifra, Radim Martynek, Aleš Mlátilík, Andy Winson, Martin Pecko, Peter Urbanec, Jaroslav Moravčík

36,00 € s DPH 30,00 € bez DPH

Vyberte variant

Kamerové systémy v praxi podľa usmernení EDPB zo dňa 29.1.2020

Od roku 2020 je v platnosti nové usmernenie Európskeho výboru pre ochranu údajov (EDPB), ktoré pôvodné všeobecné nariadenia o ochrane údajov (GDPR) nemení, ale iba bližšie vykladá ustanovenia týkajúce sa spracúvania osobných údajov kamerovými systémami. Obsah seminára mapuje základné zásady, technické nastavenia, ako aj povinnosti prevádzkovateľov kamerových systémov, ktoré musia zosúladiť s požiadavkami GDPR.

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD., Mgr. Viliam Mizák

120,00 € s DPH 100,00 € bez DPH

Vyberte variant

Novela zákona o odpadoch pre podnikateľov od 27. 12. 2019

Vládna novela zákona o odpadoch prináša v nasledujúcich rokoch nepočetný rad zmien. Po novom bude napríklad nakladanie s odpadmi zahŕňať aj zhodnocovanie odpadov vrátane triedenia odpadov, čo doposiaľ nebolo. O tom, že v nasledujúcich rokoch pribudne noviniek naozaj veľa, vás bližšie informuje Ing. Peter Gallovič, ktorého výklad obsahuje kompletný prierez novelou s dôrazom na zmeny, ktoré sa dotýkajú priamo firiem produkujúcich odpady.

Forma produktu:
Videoškolenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Peter Gallovič

30,00 € s DPH 25,00 € bez DPH

Vyberte variant

Dohody komplexne. Štatutári, poslanci a iné právne vzťahy v sociálnom a zdravotnom poistení

Školenie s Janou Motyčkovou je zamerané na dve trvale horúce témy v oblasti pracovného práva. V prvej časti školenia získate komplexný a ucelený pohľad na problematiku zamestnávania na dohodu. Prejsť si môžete celý proces zamestnávania dohodárov, a to od základných podmienok pre uzatvorenie pracovnej dohody, cez prihlasovanie dohodárov do Sociálnej poisťovne a zdravotnej poisťovne až po prípadné ukončenie tohto pracovného pomeru.

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
RNDr. Jana Motyčková

84,00 € s DPH 70,00 € bez DPH

Vyberte variant

Nebezpečné odpady v komerčnej praxi

Vo videoškolení s Ing. Danou Hanovcovou vám pomôžeme rýchlo a efektívne sa zorientovať v predpisoch upravujúcich nakladanie s nebezpečnými odpadmi a zosúladiť ich s činnosťou, ktorú ako podnikateľ vykonávate v rámci svojho podnikania.

Forma produktu:
Videoškolenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Dana Hanovcová

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Novinky a súčasná prax vo vybraných oblastiach GDPR

Od platnosti nariadenia GDPR a nového zákona o ochrane osobných údajov už ubehli takmer dva roky, avšak aj napriek tomu sa v aplikačnej praxi stále stretávame s celým radom problémov a nejasností. Aj z toho dôvodu sa pravidlá pre ochranu osobných údajov neustále menia. O tom, aké novinky nadobudli účinnosť v roku 2019 alebo čo nás ešte len čaká v priebehu nasledujúceho obdobia sa dozviete na školení priamo od inšpektorky Úradu na ochranu osobných údajov. Vďaka jej dlhoročnému pôsobeniu na úrade získate prehľad o tom, ktoré oblasti GDPR spôsobujú firmám najčastejšie problémy, aké pôvodné a nové pravidlá musíte spĺňať v prípade, že sa chcete vyhnúť porušeniu zákona alebo ako postupovať, ak vám bola ohlásená úradná kontrola.

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Mgr. Irena Hudecová

90,00 € s DPH 75,00 € bez DPH

Vyberte variant

Chemické látky v komerčnej praxi

Firmy, ktoré pri svojom podnikaní používajú nebezpečné chemické látky, sú povinné zo zákona splniť hneď niekoľko povinností.

Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
59 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Dana Hanovcová

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

GDPR – legislatívne zmeny v roku 2020, aktuálne problémy a priebeh úradnej kontroly v praxi

Pôvodné pravidlá vyplývajúce z nariadenia GDPR a nového zákona o ochrane osobných údajov, ktoré nadobudli účinnosť ešte dňa 25. 5. 2018, sa v dôsledku aplikačnej praxe neustále menia. Aj v roku 2019 nastalo niekoľko významných zmien z dôvodu nových stanovísk Úradu na ochranu osobných údajov SR a Európskeho výboru na ochranu osobných údajov (EDPB), ktoré upravujú napríklad obsah zmlúv, zavádzajú lehotu záznamu pri monitorovaní priestoru, špecifikujú, ako má vyzerať označenie monitorového priestoru a prinášajú aj celý rad ďalších povinností. Čo sa oproti pôvodnej legislatíve v priebehu rokov 2018-2019 zmenilo a aké najväčšie novinky nás čakajú v roku 2020?

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

84,00 € s DPH 70,00 € bez DPH

Vyberte variant

Efektívne riešenie pracovných sporov prostredníctvom mediačných zručností manažéra

Mediačné zručnosti môžu využívať nielen oficiálni mediátori, ale tiež manažéri spoločností, riadiaci zamestnanci či personalisti. Práve tí sa v praxi často stretávajú s internými konfliktmi na pracovisku alebo s externými spormi, ktoré môžu vzniknúť pri spolupráci s obchodnými partnermi, so zákazníkmi alebo so štátom.

Pre plynulý chod spoločnosti by mal preto každý vedúci pracovník, manažér alebo zamestnanec starajúci sa o ľudské zdroje disponovať určitými mediačnými zručnosťami. Vďaka nim vie efektívne zamedziť riziku neželaných konfliktov, ktoré vedia následne ovplyvniť samotný výkon zamestnancov či sťažiť dosahovanie stanovených cieľov firmy.

Rok vydania:
2019
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
47 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Martin Biskupič

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

DNA Lídra 2018

Nultý ročník výnimočnej konferencie DNA Lídra, zameranej na podnikanie, leadership, osobnostný rozvoj a rast. Učte sa od tých, za ktorých hovoria výsledky ich práce. Chcete zlepšiť svoj biznis? Zlepšite seba. Vyťažte zo seba maximum a začnite viesť svoj tím ako líder.

Rok vydania:
4/2019
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
285 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Šimon Šicko, Michal Truban, Petra Toth, Ján Semaňák, Ivo Toman, Dana Pasztorik, Artur Gevorkyan, Vlastimil Kocián, Bekim Aziri, Matej Tóth

36,00 € s DPH 30,00 € bez DPH

Vyberte variant

eCommerce Conference 2018 - 1. BLOK

Aké sú trendy na sociálnych sieťach, reakcie na komunikáciu a aká je miera zapojenia potencionálnych zákazníkov? Ako si vytvoriť unikátny prístup k nakupovaniu cez internet, tak aby upútal? Objavte iné vzorce a nové procesy. Učte sa od najlepších…

Rok vydania:
5/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
90 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Matej ,,Sajfa´´ Cifra, Marek Didák, Zora Roth

36,00 € s DPH 30,00 € bez DPH

Vyberte variant

eCommerce Conference 2018 - 2. BLOK

Aké sú trendy na sociálnych sieťach, reakcie na komunikáciu a aká je miera zapojenia potencionálnych zákazníkov? Ako si vytvoriť unikátny prístup k nakupovaniu cez internet, tak aby upútal? Objavte iné vzorce a nové procesy. Učte sa od najlepších…

Rok vydania:
5/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Tomáš Čupr, Přemysl Ostárek, Jan Klička

36,00 € s DPH 30,00 € bez DPH

Vyberte variant

eCommerce Conference 2018 - 3. BLOK

Aké sú trendy na sociálnych sieťach, reakcie na komunikáciu a aká je miera zapojenia potencionálnych zákazníkov? Ako si vytvoriť unikátny prístup k nakupovaniu cez internet, tak aby upútal? Objavte iné vzorce a nové procesy. Učte sa od najlepších…

Rok vydania:
5/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
60 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ján Cifra, Martin Krupa, Peter Legény

36,00 € s DPH 30,00 € bez DPH

Vyberte variant

eCommerce Conference 2018 - 4. BLOK

Aké sú trendy na sociálnych sieťach, reakcie na komunikáciu a aká je miera zapojenia potencionálnych zákazníkov? Ako si vytvoriť unikátny prístup k nakupovaniu cez internet, tak aby upútal? Objavte iné vzorce a nové procesy. Učte sa od najlepších…

Rok vydania:
5/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
105 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Oliver Jakubík, Martin Leskovjan, Josef Kunčar, Jozef Dvorský

36,00 € s DPH 30,00 € bez DPH

Vyberte variant