• Úvod
  • >>
  • Bezpečnosť v praxi

Bezpečnosť v praxi

Zobrazenie:
Zoradiť:

Bezpečnosť v praxi - odborný online systém

Bezpečnosť v praxi je jediný odborný portál, ktorý komplexne rieši všetky oblasti bezpečnostného manažmentu na jednom mieste. Ochrana zdravia osôb (BOZP), ochrana osôb a majetku (SBS, CO, krízový manažment), ochrana osobných údajov a GDPR, ochrana pred požiarmi, kybernetická bezpečnosť, ochrana životného prostredia(odpadov). Upozorňuje na hroziace bezpečnostné incidenty aj počas pandémie, bezpečnostné opatrenia a opatrenia prijaté na zabránenie šírenia nákazlivej choroby COVID-19 a iné hrozby.

Rok vydania:
2019-2020
Forma produktu:
Ročný online prístup
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

231,00 € s DPH 192,50 € bez DPH

+ -

Bezpečnostná politika kybernetickej bezpečnosti

Tento unikátny a rozsiahly 114-stranový dokument je určený pre prevádzkovateľov základnej služby, ako aj pre ostatné organizácie, ktoré majú záujem nastaviť firemnú koncepciu kybernetickej bezpečnosti.

Rok vydania:
2020
Počet strán:
114
Formát:
A4
Forma produktu:
Formát Word (.doc)
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Stanislav Guláš, audítor ISMS

117,60 € s DPH 98,00 € bez DPH

+ -

Vzory zmlúv pre poskytovanie služieb v oblasti IT

Pre poskytovanie služieb (najmä služieb v oblasti informačných technológií) je vhodné mať uzatvorenú zmluvu o úrovni poskytovaných služieb, pri spracovávaní osobných údajov je nevyhnutné mať uzatvorenú zmluvu o spracúvaní osobných údajov. Ďalšie náležitosti zmluvy rieši servisná zmluva.

Rok vydania:
2020
Formát:
A4
Forma produktu:
Formát Word (.doc)
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

17,99 € s DPH 14,99 € bez DPH

+ -

Interné firemné predpisy - Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

Zo zákona č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci vyplývajú zamestnávateľovi rôzne povinnosti týkajúce sa zabezpečenia bezpečnosti práce na pracovisku.

Medzi tieto povinnosti patrí aj vypracovanie rôznych vnútorných predpisovzabezpečujúcich jednotnosť postupov, spôsob a pravidelnosť kontroly ako aj určenie zodpovedných osôb.

Vzory možnej dokumentácie sú obsahom tejto časti Interných firemných predpisov. Podnikateľ si ich teda môže prispôsobiť na svoje podmienky a vyvarovať sa problémom a prípadným sankciám za ich nevypracovanie, nevedenie alebo neudržiavanie v súlade so skutočným stavom.

Rok vydania:
2019
Počet strán:
286
Forma produktu:
Elektronická publikácia
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

39,90 € 35,91 € s DPH 33,25 € 29,93 € bez DPH

+ -

Interné firemné predpisy - Požiarna ochrana

V zmysle zákona č. 314/2001 Z. z. o ochrane pred požiarmi je právnická osoba a fyzická osoba – podnikateľ, povinná vypracúvať, viesť a udržiavať v súlade so skutočným stavom dokumentáciu ochrany pred požiarmi, pričom druhy dokumentácie určuje vyhláška Ministerstva vnútra SR č. 121/2002 Z. z. o požiarnej prevencii.

Vzory možnej dokumentácie ochrany pred požiarmi sú obsahom tohto materiálu. Podnikateľ si ich teda môže prispôsobiť na svoje podmienky a vyvarovať sa problémom a prípadným sankciám.

Rok vydania:
2019
Počet strán:
72
Forma produktu:
Elektronická publikácia
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

24,39 € 21,95 € s DPH 20,33 € 18,29 € bez DPH

+ -

GDPR v praxi

Modul obsahuje výber odborných článkov, vzorov právnych podaní, interných firemných predpisov, príkladov z praxe a videoškolení k téme ochrany osobných údajov.

Od 25. mája 2018 sa uplatňuje Nariadenie (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a nový zákon o ochrane osobných údajov.

Forma produktu:
Online produkt
Vydavateľstvo:
S-EPI, s.r.o.

153,00 € s DPH 127,50 € bez DPH

+ -

Ochrana osobných údajov od 25.5.2018

Pre zjednodušenie aplikácie pravidiel ochrany osobných údajov a uplatňovanie GDPR v praxi sme pre vás pripravili balíček najdôležitejších informácií k uvedenej problematike, a to legislatívu, odborné články a základné vzorové dokumenty k problematike GDPR.

Od 25. mája 2018 došlo k zmenám v oblasti ochrany osobných údajov, a to z dôvodu, že sa zrušuje zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. a Smernica Európskeho parlamentu a Rady 95/46/ES z 24. októbra 1995 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov.

Rok vydania:
2018
Počet strán:
213
Formát:
PDF
Forma produktu:
Elektronická publikácia
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

19,99 € s DPH 16,66 € bez DPH

+ -