• Úvod
  • >>
  • Bezpečnosť v praxi

Bezpečnosť v praxi

Zobrazenie:
Zoradiť:

Bezpečnosť v praxi - odborný online systém

Bezpečnosť v praxi je jediný odborný portál, ktorý komplexne rieši všetky oblasti bezpečnostného manažmentu na jednom mieste. Ochrana zdravia osôb (BOZP), ochrana osôb a majetku (SBS, CO, krízový manažment), ochrana osobných údajov a GDPR, ochrana pred požiarmi, kybernetická bezpečnosť, ochrana životného prostredia (odpadov). Upozorňuje na hroziace bezpečnostné incidenty aj počas pandémie, bezpečnostné opatrenia a opatrenia prijaté na zabránenie šírenia nákazlivej choroby COVID-19 a iné hrozby.

Rok vydania:
2020-2021
Forma produktu:
Ročný online prístup
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

231,00 € s DPH 192,50 € bez DPH

+ -

Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci z domácnosti

Účelom internej smernice Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci z domácnosti je stanoviť podmienky a pravidlá na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci so zobrazovacou jednotkou, ktorá je vykonávaná formou domáckej práce a/alebo telepráce. Interná smernica sa vzťahuje na zamestnancov, ktorí používajú zariadenie so zobrazovacou jednotkou ako významnú časť svojej práce.

ISBN:
978-808186-061-4
EAN kód:
9788081860614
Rok vydania:
2021
Počet strán:
7
Formát:
A4 - DOC + PDF
Forma produktu:
Elektronická publikácia
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Mgr. Ing. Miroslava Žiaková

11,49 € s DPH 9,58 € bez DPH

+ -

Výkon činností so zvýšeným nebezpečenstvom vzniku požiaru

Smernica Výkon činností so zvýšeným nebezpečenstvom vzniku požiaru je interný predpis, ktorý stanovuje podmienky vykonávania činností so zvýšeným nebezpečenstvom vzniku požiaru v organizácii.

ISBN:
978-80-8186-060-7
EAN kód:
9788081860607
Rok vydania:
2021
Počet strán:
7
Formát:
A4 - DOC + PDF
Forma produktu:
Elektronická publikácia
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Marián Faško

14,19 € s DPH 11,83 € bez DPH

+ -

Prevádzkový poriadok a posudok o riziku pre pracovné činnosti s expozíciou vibráciám

Prevádzkový poriadok a posudok o riziku je interný predpis vypracovaný v súlade s § 52 ods. 1 písm. e) zákona NR SR č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a v súlade s NV SR č. 416/2005 Z. z. o minimálnych zdravotných a bezpečnostných požiadavkách na ochranu zamestnancov pred rizikami súvisiacimi s expozíciou vibráciám v znení neskorších predpisov.

ISBN:
978-80-8186-062-1
EAN kód:
9788081860621
Rok vydania:
2021
Počet strán:
17
Formát:
A4 - DOC + PDF
Forma produktu:
Elektronická publikácia
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Inštitút bezpečnosti práce, s.r.o.

16,39 € s DPH 13,66 € bez DPH

+ -

Kybernetická bezpečnosť 2021

Naprieč celou kybernetickou bezpečnosťou – od základných požiadaviek vyplývajúcich z legislatívy cez detekciu a ochranu pred rizikami až po globálne skúsenosti z praxe firiem, organizácií aj jednotlivcov. Tým všetkým sa bude už začiatkom októbra zaoberať III. ročník prestížnej EPI konferencie od Poradcu podnikateľa, ktorý sa tradične koná vo vychýrenom Hoteli Grand Jasná****.

Forma produktu:
Konferencia
Miesto konania:
Demänovská Dolina, Hotel Grand Jasná****
Dátum konania:
4. – 5. 10. 2021
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

288,00 € s DPH 240,00 € bez DPH

Vyberte variant

GDPR v praxi

Modul obsahuje výber odborných článkov, vzorov právnych podaní, interných firemných predpisov, príkladov z praxe a videoškolení k téme ochrany osobných údajov.

Od 25. mája 2018 sa uplatňuje Nariadenie (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a nový zákon o ochrane osobných údajov.

Forma produktu:
Online produkt
Vydavateľstvo:
S-EPI, s.r.o.

153,00 € s DPH 127,50 € bez DPH

+ -

Rozdielová (GAP) analýza pre prevádzkovateľa základnej služby

Tento unikátny a rozsiahly 72-stranový dokument je určený pre prevádzkovateľov základnej služby, ako aj pre ostatné organizácie. Je dôležité, aby pracovníkovi zodpovednému za jeho spracovanie na konkrétne podmienky organizácie bola poskytnutá náležitá odborná podpora a taktiež je potrebné, aby tento pracovník bol profesionálnym odborníkom na informačnú a kybernetickú bezpečnosť.

Rok vydania:
2020
Počet strán:
72
Formát:
A4
Forma produktu:
Formát Word (.doc)
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Stanislav Guláš, audítor ISMS

117,60 € s DPH 98,00 € bez DPH

+ -

Aké zmeny plánuje v zákone o odpadoch Ministerstvo životného prostredia?

Spoločne s Ing. Tomášom Schabjukom sa počas tohto 2-hodinového webinára pozrieme na pripravované zmeny, ktoré by mali priniesť ďalšiu revolúciu v odpadovom hospodárstve. V otázkach vám prinášame výber najdôležitejšieho, čo budeme preberať: Ako sa zmení zhromažďovanie odpadov? Plánuje ministerstvo zrušiť súhlas na zhromažďovanie nebezpečných odpadov? Kam by sa mal po novom zasielať sprievodný list nebezpečných odpadov? Čo by malo byť nové pre výrobcov a distribútorov obalov? Ako sa zmeny dotknú zberových spoločností a obcí?

Forma produktu:
Webinár
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Tomáš Schabjuk

60,00 € s DPH 50,00 € bez DPH

Vyberte variant

Náhrada nemajetkovej ujmy pri pracovnom úraze

Vo videoškolení, ktoré je rozdelené do 5 blokov, vás JUDr. Jozef Lukajka, PhD., detailne prevádza problematikou náhrady škody a nemajetkovej ujmy pri pracovnom úraze.

Forma produktu:
Videoškolenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Jozef Lukajka, PhD.

30,00 € s DPH 25,00 € bez DPH

Vyberte variant

Bezpečnostná politika kybernetickej bezpečnosti

Tento unikátny a rozsiahly 114-stranový dokument je určený pre prevádzkovateľov základnej služby, ako aj pre ostatné organizácie, ktoré majú záujem nastaviť firemnú koncepciu kybernetickej bezpečnosti.

Rok vydania:
2020
Počet strán:
114
Formát:
A4
Forma produktu:
Formát Word (.doc)
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Stanislav Guláš, audítor ISMS

117,60 € s DPH 98,00 € bez DPH

+ -

Vzory zmlúv pre poskytovanie služieb v oblasti IT

Pre poskytovanie služieb (najmä služieb v oblasti informačných technológií) je vhodné mať uzatvorenú zmluvu o úrovni poskytovaných služieb, pri spracovávaní osobných údajov je nevyhnutné mať uzatvorenú zmluvu o spracúvaní osobných údajov. Ďalšie náležitosti zmluvy rieši servisná zmluva.

Rok vydania:
2020
Formát:
A4
Forma produktu:
Formát Word (.doc)
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

17,99 € s DPH 14,99 € bez DPH

+ -

Interné firemné predpisy - Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

Zo zákona č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci vyplývajú zamestnávateľovi rôzne povinnosti týkajúce sa zabezpečenia bezpečnosti práce na pracovisku.

Medzi tieto povinnosti patrí aj vypracovanie rôznych vnútorných predpisovzabezpečujúcich jednotnosť postupov, spôsob a pravidelnosť kontroly ako aj určenie zodpovedných osôb.

Vzory možnej dokumentácie sú obsahom tejto časti Interných firemných predpisov. Podnikateľ si ich teda môže prispôsobiť na svoje podmienky a vyvarovať sa problémom a prípadným sankciám za ich nevypracovanie, nevedenie alebo neudržiavanie v súlade so skutočným stavom.

Rok vydania:
2019
Počet strán:
286
Forma produktu:
Elektronická publikácia
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

39,90 € 12,19 € s DPH 33,25 € 10,16 € bez DPH

+ -

Interné firemné predpisy - Požiarna ochrana

V zmysle zákona č. 314/2001 Z. z. o ochrane pred požiarmi je právnická osoba a fyzická osoba – podnikateľ, povinná vypracúvať, viesť a udržiavať v súlade so skutočným stavom dokumentáciu ochrany pred požiarmi, pričom druhy dokumentácie určuje vyhláška Ministerstva vnútra SR č. 121/2002 Z. z. o požiarnej prevencii.

Vzory možnej dokumentácie ochrany pred požiarmi sú obsahom tohto materiálu. Podnikateľ si ich teda môže prispôsobiť na svoje podmienky a vyvarovať sa problémom a prípadným sankciám.

Rok vydania:
2019
Počet strán:
72
Forma produktu:
Elektronická publikácia
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

30,32 € 12,90 € s DPH 25,27 € 10,75 € bez DPH

+ -

Ochrana osobných údajov od 25.5.2018

Pre zjednodušenie aplikácie pravidiel ochrany osobných údajov a uplatňovanie GDPR v praxi sme pre vás pripravili balíček najdôležitejších informácií k uvedenej problematike, a to legislatívu, odborné články a základné vzorové dokumenty k problematike GDPR.

Od 25. mája 2018 došlo k zmenám v oblasti ochrany osobných údajov, a to z dôvodu, že sa zrušuje zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. a Smernica Európskeho parlamentu a Rady 95/46/ES z 24. októbra 1995 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov.

Rok vydania:
2018
Počet strán:
213
Formát:
PDF
Forma produktu:
Elektronická publikácia
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

19,99 € 8,49 € s DPH 16,66 € 7,08 € bez DPH

+ -