Ochrana osobných údajov od 25.5.2018

PDF verzia

Pre zjednodušenie aplikácie pravidiel ochrany osobných údajov a uplatňovanie GDPR v praxi sme pre vás pripravili balíček najdôležitejších informácií k uvedenej problematike, a to legislatívu, odborné články a základné vzorové dokumenty k problematike GDPR.

Od 25. mája 2018 došlo k zmenám v oblasti ochrany osobných údajov, a to z dôvodu, že sa zrušuje zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. a Smernica Európskeho parlamentu a Rady 95/46/ES z 24. októbra 1995 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov.

Cena s DPH
19,99 €
Cena bez DPH
16,66 €
Rok vydania
2018
Počet strán
213
Formát
PDF
Forma produktu
Elektronická publikácia
Vydavateľstvo
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
+ -

Ochrana osobných údajov od 25.5.2018

Pre zjednodušenie aplikácie pravidiel ochrany osobných údajov a uplatňovanie GDPR v praxi sme pre vás pripravili balíček najdôležitejších informácií k uvedenej problematike, a to legislatívu, odborné články a základné vzorové dokumenty k problematike GDPR.

Od 25. mája 2018 došlo k zmenám v oblasti ochrany osobných údajov, a to z dôvodu, že sa zrušuje zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. a Smernica Európskeho parlamentu a Rady 95/46/ES z 24. októbra 1995 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov.
V publikácii aj vzor záznamov o sprostredkovateľských činnostiach prevádzkovateľa/zástupcu prevádzkovateľa a tiež sprostredkovateľa/zástupcu sprostredkovateľa zverejnený Úradom na ochranu osobných údajov SR, ktorý slúži ako informácia, čo všetko má záznam obsahovať. Podľa vyjadrenia úradu prevádzkovateľ alebo sprostredkovateľ majú možnosť si záznam vytvoriť sami so všetkými zákonnými náležitosťami. Úrad zverejnil návody a postupy na vyplnenie uvedených vzorov.