Odporúčame

Zobrazenie:
Zoradiť:

Ochrana osobných údajov od 25.5.2018

Pre zjednodušenie aplikácie nových pravidiel ochrany osobných údajov a uplatňovanie GDPR v praxi sme pre vás pripravili balíček najdôležitejších informácií k uvedenej problematike, a to legislatívu, odborné články a základné vzorové dokumenty k problematike GDPR.

Rok vydania:
2018
Počet strán:
213
Formát:
PDF
Forma produktu:
Elektronická publikácia
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

19,99 € s DPH 16,66 € bez DPH

+ -

Trestný poriadok – veľký komentár, 3. aktualizovane vydanie

V porovnaní s predchádzajúcim 2. vydaním diela sú v tomto 3. aktualizovanom vydaní zapracované zmeny zavedené ďalšími desiatimi novelami Trestného poriadku. Tieto zmeny sa obsahovo týkajú najmä rozhodnutia o zaistených peňažných prostriedkoch v prípravnom konaní, zavedenia trestnej zodpovednosti právnických osôb, zrušenia OSP, ale aj zákona o športe a zavedenia trestného činu terorizmu. V komentári nájdete aj doplnenú novú judikatúru. Aktualizované sú aj uvádzané súvisiace predpisy tak, aby zodpovedali aktuálnemu právnemu stavu.

ISBN:
978-80-8155-070-6
Rok vydania:
2017
Väzba:
tvrdá väzba
Vydanie:
tretie
Forma produktu:
Tlačená publikácia
Vydavateľstvo:
Eurokódex, s. r. o.
Autor:
Jozef Čentéš a kolektív

77,00 € s DPH 70,00 € bez DPH

Vyberte variant

GDPR a zákon o ochrane osobných údajov v praxi

Nový zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a európske nariadenie GDPR sú účinné od 25. 5. 2018. Vzhľadom na to, že nová legislatíva prináša nespočetný rad nových povinností, zorganizovali sme pre vás sériu školení, kde vás dôsledne informujeme o nových povinnostiach. Cieľom tohto seminára je poskytnúť účastníkom potrebné informácie v oblasti ochrany osobných údajov a pripraviť spoločnosti na zvládnutie nových pravidiel v praxi. Všetky potrebné informácie budú zodpovedané na seminári, kde máte zároveň možnosť otvorene diskutovať o nejasnostiach, ktoré z daných zmien vyplývajú. V rámci školenia vám tiež ozrejmíme, v akom rozsahu sa na vás vzťahuje nariadenie GDPR a v akom nový zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov – keďže nie celý zákon sa vzťahuje na každý subjekt.

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

90,00 € s DPH 75,00 € bez DPH

Vyberte variant

Videoškolenia ročný prístup

S ročným prístupom získate aktuálne videoškolenia z oblastí Dane a účtovníctvo, Mzdy a personalistika, Verejná správa alebo z oblasti Právo.

Formát:
Online
Forma produktu:
Videoškolenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

120,00 € s DPH 100,00 € bez DPH

Vyberte variant

Spracúvanie osobných údajov externými subjektmi od 25. 5. 2018 a prenosy osobných údajov v rámci členských štátov EÚ a tretích krajín

V tomto videoškolení budeme rozoberať spracúvanie osobných údajov subjektmi, ako je prevádzkovateľ, tretia strana, príjemca a hlavne sprostredkovateľ. Je potrebná zmluva aj podľa nových predpisov? Ak áno, aké má mať náležitosti? V akom rozsahu musím informovať dotknutú osobu o sprostredkovateľovi? V nariadení sa nachádzajú aj nové pojmy ako pseudonymizácia alebo profilovanie. Čo znamenajú? Na záver si povieme niečo o cezhraničnom spracúvaní v rámci EÚ a mimo, resp. prenosu do tretej krajiny.

Rok vydania:
11/2017
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
24 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Ochrana osobných údajov v marketingovej komunikácii

Ako by mal vyzerať súhlas so spracovaním osobných údajov a ako legálne získavať nové súhlasy podľa nariadenia GDPR? Ako ovplyvní markéterov nová legislatíva a čo všetko musia splniť, aby sa vyhli neželaným sankciám po 25. 5. 2018 sa dozviete vo videoškolení s JUDr. Marcelou Macovou, PhD.

Rok vydania:
4/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
63 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant