• Úvod
  • >>
  • Aktuálne školenia a konferencie

Aktuálne školenia a konferencie

Zobrazenie:
Zoradiť:

Webinár: Ochrana osobných údajov 2018 pre personalistov. Čo prinesie GDPR nariadenie?

Jednou z najdôležitejších oblastí, kde sa spracúvajú osobné údaje, je personálna a mzdová agenda. Tento webinár poskytne účastníkom seminára možnosť dozvedieť sa, čo je dovolené a čo nie v prípade personálnej a mzdovej agendy pri spracúvaní osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia. Povieme si, čo môže obsahovať osobný spis zamestnanca a ako má vyzerať pracovná zmluva alebo dohoda o pracovnej činnosti z pohľadu nariadenia a nového zákona o ochrane osobných údajov. Podrobne sa budeme zaoberať aj fotografiou zamestnancov, ako monitorovať zamestnancov na pracovisku a dodržiavať zákonom stanovené povinnosti, či je potrebný súhlas uchádzača o zamestnanie a podobne.

Forma produktu:
Webinár
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

48,00 € s DPH 40,00 € bez DPH

Vyberte variant

Mzdy pre pokročilých (2-dňové školenie)

Školenie je určené mzdovým účtovníkom a všetkým ostatným, ktorí sa zaoberajú predmetnou agendou. Obsahovo sa skladá z niekoľkých ucelených častí. Budeme sa venovať komplexne problematike štatutárov, ich odmeňovaniu, nárokom a povinnostiam. Osobitne sa budeme venovať problematike štatutárov – cudzincov.

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Júlia Pšenková

156,00 € s DPH 130,00 € bez DPH

Vyberte variant

Dane a účtovníctvo pod lupou v roku 2018 (Permon)

Aj v roku 2018 sa musia daňovníci a účtovníci pripraviť na celý rad zmien a nových povinností. Už koncom mája vás radi privítame na 3-dňovej konferencii, kde vás daňoví poradcovia Ing. Vladimír Ozimý a Ing. Soňa Ugróczy prevedú zákutiami a najhorúcejšími témami daní a účtovníctva v roku 2018. Nenechajte si ujsť bohatý odborný program, súčasťou ktorého je aj množstvo príkladov a reálnych situácií z praxe.

Forma produktu:
Konferencia
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Vladimír Ozimý, JUDr. Marcela Macová, PhD., Ing. Soňa Ugróczy

510,00 € s DPH 425,00 € bez DPH

Vyberte variant

Konferencia GDPR a osobné údaje v panelovej diskusii so 7 odborníkmi

Nenechajte si ujsť výnimočnú príležitosť zapojiť sa do panelovej diskusie a spolu s rečníkmi a zároveň poprednými spoločnosťami v SR vytvorte jedinečný priestor, z ktorého si odnesiete nielen nové poznatky, ale najmä množstvo praktických rád aplikovateľných priamo do svojej praxe. Po skončení diskusie vás pozývame na slávnostný krst unikátneho komentára k nariadeniu o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov, počas ktorého sa môžete stretnúť alebo dať podpísať komentár priamo od jeho samotných autorov.

Forma produktu:
Školenie
Miesto konania:
Bratislava
Dátum konania:
14.6.2018
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Mgr. Irena Hudecová, Ing. Ivan Makatura

150,00 € s DPH 125,00 € bez DPH

Vyberte variant

Ochrana osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia GDPR

Zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov nahrádza nový zákon, s ktorým prichádza aj nové nariadenie GDPR. Z uvedeného dôvodu sme pre vás zorganizovali školenia vedené skúsenou lektorkou JUDr. Marcelou Macovou, PhD., ktorá dôsledne informuje o zmenách a povinnostiach, ktorým sa v blízkej budúcnosti nevyhnete, a pripraví vás na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi. Poradíme vám, na čo sa musíte pripraviť už teraz a čo môžete ešte „odložiť" na neskôr. Pripravte sa tiež na to, že od 25. 5. 2018 nemôže byť žiadna dokumentácia k ochrane osobných údajov vypracovaná podľa zákona č. 122/2013 Z. z. Aj tieto a mnohé ďalšie potrebné informácie budú zodpovedané na seminári, kde máte možnosť otvorene diskutovať o nejasnostiach, ktoré z daných zmien vyplývajú.

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

90,00 € s DPH 75,00 € bez DPH

Vyberte variant

Ochrana osobných údajov pod lupou

Aké zmeny prináša nový zákon o ochrane osobných údajov a nariadenie GDPR? Pripravili sme pre vás praktický seminár nielen pre úplných začiatočníkov, ale aj pre pokročilých, kde sa budeme detailne venovať právnej úprave v ochrane osobných údajov účinnej od 25. 5. 2018. Forma semináru bude skôr formou diskusie, kde okrem dvoch lektorov, ktorí budú uvádzať príklady z úradnej praxe a skúsenosti z firiem, budete mať možnosť klásť konkrétne otázky k nejasnostiam, ktoré vás trápia. Nejde o seminár, počas ktorého rýchlo prejdeme základné povinnosti, ale novú legislatívu rozoberieme do hĺbky a navyše vysvetlíme všetky možné situácie pri spracúvaní osobných údajov. Aj keď nová legislatíva prináša množstvo noviniek, nemusíte sa ich obávať, pretože počas dvoch dní na školení s JUDr. Marcelou Macovou, PhD. a s JUDr. Luciou Bezákovou získate informácie postupne tak, aby ste nové nariadenia vedeli bez problémov aplikovať do svojej praxe. Keďže sa snažíme skvalitniť prínos nových informácií, počet účastníkov je obmedzený.

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD., JUDr. Lucia Bezáková

216,00 € s DPH 180,00 € bez DPH

Vyberte variant

Medzinárodné zamestnávanie a vysielanie zamestnancov do zahraničia

Aj v roku 2018 prinášame školenie k zamestnávaniu cudzincov a vysielaniu zamestnancov do zahraničia s Júliou Pšenkovou. Venovať sa okrem iného bude i formám vysielania, cestovným náhradám pri vysielaní, zmluvám i sociálnemu zabezpečeniu. Chýbať nebude ani problematika dane zo závislej činnosti, zamestnávania cudzincov z krajín mimo EÚ, ako aj z krajín EÚ.

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Júlia Pšenková

78,00 € s DPH 65,00 € bez DPH

Vyberte variant

Novela zákona č. 222/2004 Z. z. o DPH a vybrané problémy v aplikačnej praxi od 1. 1. 2018

S účinnosťou od 1. 1. 2018 vstúpila do platnosti novela zákona o DPH. Nový inštitút daňového zástupcu, úprava vzniku daňovej povinnosti a vzniku práva na odpočítanie dane, zdaňovanie služieb cestovného ruchu, povinnosť podávania súhrnných výkazov alebo bezodkladné vrátenie zábezpeky daňovým úradom v prípade zrušenia registrácie pre daň. Aj takéto zmeny musia daňovníci od nového roka aplikovať do svojej praxe. Zároveň však v dôsledku novej úpravy narážajú aj na niekoľko väčších problémov. Na školení s Ing. Vladimírom Ozimým prakticky rozoberieme pravidlá vyplývajúce z novej legislatívy, poradíme vám, ako ich zosúladiť s vašou pracovnou náplňou a pozrieme sa aj na vybrané problémy novely zákona v praxi.

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Vladimír Ozimý

78,00 € s DPH 65,00 € bez DPH

Vyberte variant

Uplatňovanie DPH cestovnými kanceláriami v praktických príkladoch + vyplňovanie kontrolného výkazu CK

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Martin Ťažký

96,00 € s DPH 80,00 € bez DPH

Vyberte variant

Daňové a odvodové tipy 2018

Aj v roku 2018 sa môžete tešiť na obľúbené daňové a odvodové tipy RNDr. Jozefa Mihála. Tento rok bude seminár zameraný na dane a odvody SZČO, spoločníkov, konateľov alebo športovcov. Pozornosť venujeme aj autorským honorárom alebo problematike vyplácania dividend. Veľkým prínosom pre účastníkov bude najmä porovnanie daňovo-odvodového zaťaženia a jeho optimalizácia. Navyše na školení získate aj šiesty diel knihy „Daňové a odvodové tipy“ a ďalšie publikácie ako „Mzdárske zákony 2018“, „Odvody“, „Zákonník práce 2018“ a „Materská 2018“.

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
RNDr. Jozef Mihál

180,00 € s DPH 150,00 € bez DPH

Vyberte variant