• Úvod
  • >>
  • Vzdelávanie
  • >>
  • Videoškolenia
  • >>
  • Ochrana osobných údajov pre zriaďovateľov škôl a školských zariadení v znení nového zákona a nariadenia GDPR

Ochrana osobných údajov pre zriaďovateľov škôl a školských zariadení v znení nového zákona a nariadenia GDPR

Novinka

Čo čaká zriaďovateľov škôl a školských zariadení od 25. mája 2018? Ktoré výrazné zmeny nastávajú so spracovaním osobných údajov, aké novy pojmy zavádzame do ochrany osobných údajov a čo sú vlastne ...

Rok vydania
2/2018
Formát
Online video
Forma produktu
Videoškolenie
Dĺžka
54 minút
Vydavateľstvo
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor
JUDr. Marcela Macová, PhD.
Bez DPH S DPH
Videoškolenie online 20,00 € 24,00 €
+ -

Ochrana osobných údajov pre zriaďovateľov škôl a školských zariadení v znení nového zákona a nariadenia GDPR

Čo čaká zriaďovateľov škôl a školských zariadení od 25. mája 2018? Ktoré výrazné zmeny nastávajú so spracovaním osobných údajov, aké novy pojmy zavádzame do ochrany osobných údajov a čo sú vlastne osobné údaje podľa osobitný predpisov sa dozviete vo videoškolení s JUDr. Marcelou Macovou, PhD.
  • Porovnanie prameňov práva
  • Predmet nariadenia       
  • Osobné údaje podľa zákona č. 122/2013 Z.z.
  • Osobitná kategória osobných údajov     
  • § 13 zákona č. 122/2013 Z.z.     
  • Návrh nového zákona o OOU    
  • Sprostredkovateľská zmluva      
  • Nové pojmy podľa nariadenia    
  • Cezhraničný tok osobných údajov podľa nariadenia        
  • Informačný systém § 4 ods. 3 písm. B)   
  • Právny základ spracúvania osobných údajov podľa zákona č. 122/2013 Z.z.         
  • Súhlas dotknutej osoby
  • Práva dotknutej osoby  
  • Záznamy o spracovateľských činnostiach
  • Oprávnená osoba          
  • Bezpečnostné opatrenia podľa nariadenia          



Súčasťou videoškolenia sú aj pracovné materiály.