Videoškolenia - Verejná správa

 -  videoškolenia z oblasti Verejná správa.


Zobrazenie:
Zoradiť:
Stránky:

Ochrana osobných údajov pre zriaďovateľov škôl a školských zariadení v znení nového zákona a nariadenia GDPR

Čo čaká zriaďovateľov škôl a školských zariadení od 25. mája 2018? Ktoré výrazné zmeny nastávajú so spracovaním osobných údajov, aké novy pojmy zavádzame do ochrany osobných údajov a čo sú vlastne osobné údaje podľa osobitný predpisov sa dozviete vo videoškolení s JUDr. Marcelou Macovou, PhD.

Rok vydania:
2/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
54 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Náležitosti súhlasu, informovanie dotknutých osôb a ich práva podľa nariadenia GDPR

Jednou z najväčších zmien, ktoré prináša nariadenie, je povinnosť informovania dotknutej osoby v oveľa väčšom rozsahu, ako to bolo doteraz. V tomto videoškolení si porovnáme, o čom a koho musím informovať podľa teraz platného zákona a podľa nariadenia. Ktoré povinnosti mi zostávajú, ktoré sa zrušia a ktoré pribudnú. Je možné informovať iba prostredníctvom webového sídla?

Rok vydania:
11/2017
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
19 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Poučenie oprávnenej osoby, oznámenie, evidencia a osobitná registrácia podľa nového zákona o OOÚ a nariadenia GDPR

Podľa teraz platného zákona prevádzkovateľ musí ku každému identifikovanému informačnému systému vypracovať evidenciu, oznámenie alebo osobitnú registráciu. Po 25. 5. 2018 nebude platná ani jedna z týchto troch foriem, ale niečo úplne iné. Ako to bude vyzerať? Bude sa to posielať na Úrad na ochranu osobných údajov? V tejto časti si povieme, či platia poučenia oprávnených osôb aj po 25. 5. 2018.

Rok vydania:
11/2017
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
16 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Aktuálne zmeny v školskej legislatíve I.

Veľká novela školského zákona nadobudla účinnosť od 1. spetembra 2017. Aké najvýraznejšie zmeny nastali v oblasti školstva a jeho financovaní sa dozviete v dvojdielom videoškolení.

Rok vydania:
10/2017
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
35 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Žaneta Surmajová, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Pravidlo absolútnej priority a zmeny v exekúciách v roku 2017

Vo videoprednáške sa dozviete, čo je pravidlo absolútnej priority a z akých konceptov pozostáva. Lektor sa venuje problematike osobného bankrotu, exekúciám a elektronickým platobným príkazom. Bližšie sa ďalej v prednáške zameriava na zmeny v exekučnom práve, návrhom možných riešení a ich dôsledkom.

Rok vydania:
5/2017
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
103 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Martin Maliar

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Aplikácia nového zákona o odpadoch v meste Trenčín

O tom, ako sa s aplikáciou nového zákona o odpadoch popasovalo mesto Trenčín, rozpráva vo videoškolení Zuzana Čachová.

Rok vydania:
3/2017
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
24 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Bc. Zuzana Čachová

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant
Stránky: