Ochrana osobných údajov pri prevádzkovaní eshopov

Novinka

Viete, že v pláne kontrol na rok 2021 zo strany Úradu na ochranu osobných údajov sú e-shopy? Na webinári s JUDr. Marcelou Macovou, PhD. sa dozviete: čo bude úrad kontrolovať, aké základy a pravidlá musia dodržať e-shopy z pohľadu ochrany osobných údajov, ako vypracovať GDPR bezpečnostnú dokumentáciu, ako skladovať a zabezpečiť osobné údaje o zákazníkoch, ako nastaviť bezpečnostný projekt pre marketing, newslettre a súťaže, prípadne ako zabezpečiť software či iné procesy.

Forma produktu
Webinár
Vydavateľstvo
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor
JUDr. Marcela Macová, PhD.
Bez DPH S DPH
Webinár 28.4.2021 28.4.2021 70,00 € 84,00 €
+ -

Ochrana osobných údajov pri prevádzkovaní eshopov

Viete, že v pláne kontrol na rok 2021 zo strany Úradu na ochranu osobných údajov sú e-shopy? Na webinári s JUDr. Marcelou Macovou, PhD. sa dozviete: čo bude úrad kontrolovať, aké základy a pravidlá musia dodržať e-shopy z pohľadu ochrany osobných údajov, ako vypracovať GDPR bezpečnostnú dokumentáciu, ako skladovať a zabezpečiť osobné údaje o zákazníkoch, ako nastaviť bezpečnostný projekt pre marketing, newslettre a súťaže, prípadne ako zabezpečiť software či iné procesy.
Lektorka vám odprezentuje tiež praktické opatrenia, ktoré vám pomôžu vyhnúť sa neželaným sankciám, napr. pomocou správneho vyžiadania súhlasu pri spracovaní osobných údajov, zobrazenia možnosti vypnutia tzv. dočasných cookies a pod.

Ako prebieha webinár a technické podmienky pre sledovanie nájdete TU.

Ako bonus získa každý účastník:

  • Služby daňovej a mzdovej pohotovosti na 30 dní
  • Videozáznam z webinára na 14 dní

Obsah webinára

Predpokladané zameranie kontroly:

Súlad spracúvania osobných údajov so zásadami spracúvania, podmienkami zákonného spracúvania, podmienkami vyjadrenia súhlasu a podmienkami spracúvania osobitných kategórií osobných údajov, práva dotknutej osoby, spoloční prevádzkovatelia, sprostredkovateľ, spracúvanie na základe poverenia prevádzkovateľa alebo sprostredkovateľa, bezpečnosť osobných údajov, posúdenie vplyvu na ochranu údajov, zodpovedná osoba

A to bude aj predmetom nášho webinára, ktorý bude okrem iného zameraný aj na kontrolu či informácie, ktoré poskytujte kupujúcim, sú v poriadku z pohľadu predpisov o ochrane osobných údajov.


Harmonogram webinára:
09:00 – 10:30 – prednáška
10:30 – 10:45 – prestávka
10:45 – 12:15 – prednáška spojená s diskusiou