Webináre

Zobrazenie:
Zoradiť:

Webinár: Ochrana osobných údajov 2018 pre personalistov. Čo prinesie GDPR nariadenie?

Jednou z najdôležitejších oblastí, kde sa spracúvajú osobné údaje, je personálna a mzdová agenda. Tento webinár poskytne účastníkom seminára možnosť dozvedieť sa, čo je dovolené a čo nie v prípade personálnej a mzdovej agendy pri spracúvaní osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia. Povieme si, čo môže obsahovať osobný spis zamestnanca a ako má vyzerať pracovná zmluva alebo dohoda o pracovnej činnosti z pohľadu nariadenia a nového zákona o ochrane osobných údajov. Podrobne sa budeme zaoberať aj fotografiou zamestnancov, ako monitorovať zamestnancov na pracovisku a dodržiavať zákonom stanovené povinnosti, či je potrebný súhlas uchádzača o zamestnanie a podobne.

Forma produktu:
Webinár
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

48,00 € s DPH 40,00 € bez DPH

Vyberte variant

Webinár: Ochrana osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia GDPR pre školy a školské zariadenia

Už budúci rok sa výrazne mení legislatíva v oblasti ochrany osobných údajov. Zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov nahrádza nový zákon, s ktorým prichádza aj nové nariadenie GDPR.

Forma produktu:
Webinár
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

48,00 € s DPH 40,00 € bez DPH

Vyberte variant

Webinár: Ochrana osobných údajov v roku 2018 pre marketérov. Čo prinesie GDPR nariadenie?

Jednou z oblastí, kde sa spracúvajú osobné údaje, je marketing. Tento webinár poskytne účastníkom seminára možnosť dozvedieť sa, čo je dovolené a čo nie v prípade marketingových aktivít pri spracúvaní osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia. Povieme si, aké náležitosti musí mať súhlas; totiž nie každý súhlas udelený podľa zákona č. 122/2013 Z. z. sa bude považovať za súhlas podľa GDPR. Podrobne sa budeme zaoberať aj zasielaním letákov, súťažami, vernostnými programami a rôznymi marketingovými aktivitami.

Forma produktu:
Webinár
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

48,00 € s DPH 40,00 € bez DPH

Vyberte variant