Zakon.sk - právo, dane a účtovníctvo, mzdy, verejná správa, vzdelávanie

Novinky

Viac
  • Stavebné právo 2024

    Aké sú aktuálne výzvy v stavebnej legislatíve? O novinkách týkajúcich sa stavebnej legislatívy budú prednášať a diskutovať zástupcovia, štátu, verejnosti, samospráv, investorov a developerov.
    Živý priebeh konferencie budeme súbežne vysielať i online, a preto si program môžete vypočuť aj doma na obrazovkách.
    Konferencia sa bude konať v Grand Hoteli Bellevue ****, Horný Smokovec.

    420 € s DPH 350 € bez DPH

    Detail
  • Flexibilita pracovného času – limity, možnosti, riešenia pre zamestnávateľa a zmeny v roku 2024

    Nemáme prácu pre zamestnanca, môžeme ho preradiť na inú prácu, ako je uvedená v zmluve? Náš odberateľ zrušil objednávku výroby, koľko máme platiť zamestnancom, keď pre nich nemáme prácu? Môžeme zmeniť zamestnancom zmluvu na kratší pracovný čas? Môžeme dať zamestnancovi pracovné voľno s náhradou mzdy, ktoré si zamestnanec odpracuje neskôr? Na každú takúto otázku existuje viac možností a odpovedí. Súčasné možnosti zamestnávateľa pri nastavení pracovného času vám bližšie popíše advokát JUDr. Jozef Lukajka, PhD., ktorý v minulosti roky pôsobil na inšpektoráte práce.

    84 € s DPH 70 € bez DPH

    Detail
  • Stavebný zákon, Zákon o územnom plánovaní, Zákon o výstavbe, Katastrálny zákon

    Podľa právneho stavu k 25. 3. 2024 (Úplné znenia zákonov 11/2024).

    23,40 € s DPH 19,50 € bez DPH

    Detail

Aktuálne školenia

Viac
  • Mesačné spracovanie miezd pre zdravotnú a Sociálnu poisťovňu v roku 2024

    Hľadáte praktický návod, ako postupovať pri mesačnom spracovaní miezd pre zdravotnú a Sociálnu poisťovňu? Potom si nenechajte ujsť náš webinár s Júliou Pšenkovou. Naučí vás správne vypočítať vymeriavací základ, poistné a vyplniť výkazy. Dozviete sa tiež, aké sú aktuálne sadzby poistného, aké sú vaše oznamovacie povinnosti a ako postupovať pri prerušení poistenia či jeho vylúčení.

    84 € s DPH 70 € bez DPH

    Detail
  • Pravidlá rozpočtového hospodárenia pre subjekty verejnej správy v roku 2024

    Hľadáte overený výklad pravidiel rozpočtového hospodárenia? Nechajte sa previesť zákonom č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách spolu s predsedníčkou Asociácie kontrolórov územnej samosprávy Ing. Ingrid Konečnou Veverkovou. Pomôže vám na webinári pochopiť jednotlivé zásady rozpočtového hospodárenia a informuje vás, ako správne poskytnúť preddavky z rozpočtu verejnej správy. Zaoberať sa budeme tiež častým porušením finančnej disciplíny a zároveň poskytneme návrhy na prevenciu týchto nedostatkov.

    84 € s DPH 70 € bez DPH

    Detail
  • 2-dňové školenie v Spa Aphrodite: Zákonník práce a mzdové novinky v roku 2024

    Doprajte si s vašimi kolegami príjemné spojenie relaxu a vzdelávania v známych termálnych kúpeľoch Spa Aphrodite Rajecké Teplice. Pre koho je školenie? Pre zamestnávateľov, HR manažérov, personalistov, mzdárov a všetkých ďalších, ktorí sa potrebujú orientovať v Zákonníku práce, v sociálnom a zdravotnom poistení, v mzdovej oblasti či v dani zo závislej činnosti. Na školení si predstavíme mzdové veličiny, novú informačnú povinnosť zamestnávateľa pri dohodách, zmeny pri otcovskej a materskej dovolenke, ako aj ostatné novinky od r. 2024.

    336 € s DPH 280 € bez DPH

    Detail

Obľúbené

Viac

Akcie

Viac