Profi Vzdelávanie - konferencie, odborné školenia a videoškolenia

 - konferencie, odborné školenia a videoškolenia.


Zobrazenie:
Zoradiť:
Stránky:

Ochrana osobných údajov v kamerových systémoch

Vo videoškolení vám na praktických príkladoch objasníme všetky pravidlá podľa nariadenia GDPR a nového zákona (účinnosť od 25. 5. 2018), ktoré sa týkajú ochrany osobných údajov v kamerových systémoch.

Rok vydania:
4/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
52 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Novela Obchodného zákonníka účinná od 1.1.2018

Aké zásadné zmeny prináša novela Obchodného zákonníka od 1 .1 . 2018? O sprísnených podmienkach pre obchodné spoločnosti v tomto roku vám vo videoškolení porozpráva Mgr. bc. Marek Figura.

Rok vydania:
4/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
29 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Mgr. bc. Marek Figura

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Novela zákona o zdravotnom poistení a zmeny v sociálnom poistení účinné od 1.1.2018

Vo videoškolení vám odborníčka RNDr. Jana Motyčková dôkladne objasní, aké významné zmeny priniesla novela zákona o sociálnom alebo novela zákona o zdravotnom poistení od 1. 1. 2018 do oblasti mzdového účtovníctva. V priebehu videoškolenia sa lektorka zameria aj na zmeny v dohodách dôchodcov od 1. 7. 2018 a možnosť práce na dohodu u predčasných starobných dôchodcov od 1. 7. 2018.

Rok vydania:
4/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
86 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
RNDr. Jana Motyčková

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Účtovná závierka v podvojnom účtovníctve za rok 2018 a zmeny v účtovníctve od 1. 1. 2019

Na školení s Ing. Máriou Horváthovou získate podrobný návod, ako bez chýb a s prihliadnutím na všetky najnovšie zmeny zostaviť účtovnú závierku v podvojnom účtovníctve za rok 2018. V priebehu seminára sa zameriame na konkrétne závierkové účtovné prípady, inventarizáciu majetku alebo na zostavenie súvahy a výkazu ziskov a strát. Okrem základných vedomostí, ktoré potrebuje poznať každá účtovná jednotka účtujúca v sústave podvojného účtovníctva získate aj vzorové poznámky mikro účtovnej alebo malej účtovnej jednotky. Chýbať na školení nebudú ani vybrané problémy a oprava chýb predošlých účtovných období. Súčasťou školenia je aj prehľad zmien v účtovníctve účinných od 1. 1. 2019.

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Mária Horváthová

78,00 € s DPH 65,00 € bez DPH

Vyberte variant

Zmeny v Zákonníku práce účinné od 1. 5. 2018

Aké zmeny nastali v Zákonníku práce od 1. 5. 2018 a ako jednotlivé ustanovenia uplatniť v praxi? Detailný prehľad o povinnosti zverejňovania platov, zmenách v dohodách o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru, mzdových zvýhodneniach, 13. a 14. platoch alebo ďalších nariadeniach novelizovaného Zákonníka práce získate vo videoškolení s JUDr.et Mgr. Jozefom Tomanom, PhD.

Rok vydania:
5/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
65 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. et Mgr. Jozef Toman, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Prekážky v práci - vybrané problémy

Aké sú najčastejšie prekážky v práci? Za ktoré prekážky v práci podľa Zákonníka práce patrí náhrada mzdy a za ktoré nie? Viac o problémoch na strane zamestnanca alebo na strane zamestnávateľa, ktoré buď úplne znemožnia, alebo dočasne obmedzia výkon práce sa dozviete vo videoškolení s JUDr.et Mgr. Jozefom Tomanom, PhD.

Rok vydania:
5/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
85 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. et Mgr. Jozef Toman, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Pracovný čas a evidencia dochádzky

Pozrite sa spolu s JUDr.et Mgr. Jozefom Tomanom, PhD. na najčastejšie problémy, ktoré sa týkajú pracovného času, jeho organizovania alebo evidencie dochádzky. Okrem teoretických vedomostí získate aj množstvo praktických rád, ktoré vám pomôžu vyriešiť problémy z vlastnej praxe.

Rok vydania:
5/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
94 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. et Mgr. Jozef Toman, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Veľká novela zákona o obecnom zriadení účinná od 1.4.2018

Čo prináša veľká novela zákona o obecnom zriadení od 1. 4. 2018? Aké aplikačné problémy vyplývajúce zo zákona o obecnom zriadení, s ktorými sme sa doposiaľ mohli stretnúť, rieši táto novela? Vo videoškolení sa zameriame na najzásadnešie zmeny, ktoré prináša nová právna úprava a zároveň si povieme, ako sú jednotlivé ustanovenia uplatniteľné v praxi.

Rok vydania:
5/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
31 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Jakub Ulaher, PhD., LL. M.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

GDPR a zákon o ochrane osobných údajov v praxi

Nový zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a európske nariadenie GDPR sú účinné od 25. 5. 2018. Vzhľadom na to, že nová legislatíva prináša nespočetný rad nových povinností, zorganizovali sme pre vás sériu školení, kde vás dôsledne informujeme o nových povinnostiach. Cieľom tohto seminára je poskytnúť účastníkom potrebné informácie v oblasti ochrany osobných údajov a pripraviť spoločnosti na zvládnutie nových pravidiel v praxi. Všetky potrebné informácie budú zodpovedané na seminári, kde máte zároveň možnosť otvorene diskutovať o nejasnostiach, ktoré z daných zmien vyplývajú. V rámci školenia vám tiež ozrejmíme, v akom rozsahu sa na vás vzťahuje nariadenie GDPR a v akom nový zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov – keďže nie celý zákon sa vzťahuje na každý subjekt.

Forma produktu:
Školenie
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

90,00 € s DPH 75,00 € bez DPH

Vyberte variant

Ako dosiahnuť primeraný zisk - 1. časť

V tejto časti videoškolenia máte možnosť nahliadnuť do podnikovej praxe s Dr. Milanom Veščičíkom, ktorý vám na praktických príkladoch vysvetlí, ako dosiahnuť primeraný zisk a trvalo si ho udržať. Venovať sa bude aj vplyvu interného a externého potenciálu firmy na optimálny zisk, príčinám a riešeniam nízkej rentability alebo eliminácii rizík vo vašej firme.

Rok vydania:
2/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
64 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Dr. Milan Veščičík

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Zmeny v zákone o konkurze a reštrukturalizácií účinné od 1. 1. 2018

Rok vydania:
2/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
29 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Mgr. bc. Marek Figura

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Kostlivci v šatníku - Odporovateľnosť právnych úkonov v konkurze

Rok vydania:
2/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
52 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Mgr. bc. Marek Figura

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Povinnosti zamestnávateľa v oblasti BOZP

Bezpečnosť a ochrana zdravia (BOZP) pri práci sú súčasťou každého pracovného pomeru. V tomto videoškolení vás Ing. Mária Krempaská oboznámi so všeobecnými zásadami prevencie a základnými povinnosťami ako zamestnávateľa, tak aj zamestnanca pre zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia na pracovisku.

Rok vydania:
5/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
35 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Mária Krempaská

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Daňové judikáty I.

Na konkrétnych prípadoch daňových deliktov a aktuálnych rozsudkoch najvyššieho súdu a krajských súdov vám JUDr. Patrik Benčík objasní základnú legislatívu podávania daňových žalôb. Zároveň vám vo videoškolení vysvetlí, prečo je dôležité vedieť odhadnúť, ako sa súd vysporiada s potenciálnou žalobou daňového subjektu a definuje podmienky, ktoré musí daňový subjekt splniť na to, aby daňovú žalobu mohol podať.

Rok vydania:
3/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
72 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Patrik Benčík

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Super odpočet nákladov na výskum a vývoj (VaV) - podstata štátnej podpory

Ktoré činnosti považujeme v rámci podniku za inovačné a ktoré spadajú do kategórie činností zameraných na výskum a vývoj? Vo videoškolení s Ing. Martinom Gondárom sa pozrieme na podstatu štátnej podpory so zameraním na super odpočet nákladov na výskum a vývoj.

Rok vydania:
2/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
18 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Martin Gondár

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Vymáhanie škody spôsobenej zamestnancom

Ako postupovať v prípade, že zamestnanec spôsobil svojmu zamestnávateľovi škodu? Vo videoškolení s JUDr. Jozefom Lukajkom, PhD. vám objasníme, kedy je zamestnávateľ povinný preukázať zavinenie zamestnanca pri vzniku škody a za pomoci súdnej praxe vám vysvetlíme, akým spôsobom môže od zamestnanca vymáhať náhradu za spôsobenú škodu.

Rok vydania:
2/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
19 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Jozef Lukajka, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Najvýraznejšie zmeny v trestnom zákone za rok 2017

Vo videoškolení s lektorom vás informujeme o najvýznamnejších zmenách v trestnom zákone, ktoré nadobudli účinnosť k 8.11.2017. Hovoriť budeme o marení konkurzného alebo vyrovnávacieho konania a priblížime si aj novozavedený trestný čin tzv. nekalú likvidáciu.

Rok vydania:
2/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
9 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Mgr. bc. Marek Figura

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Novela zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice účinná od 1. 1. 2018

Od 1.1.2018 prináša novela zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice pre podnikateľov nemalé zmeny, na ktoré by sa mali pripraviť. O všetkých zmenách, ktoré v zákone o používaní elektronickej registračnej pokladnice nastali vám vo videoškolení porozpráva lektorka Ing. Petronela Mastihubová, ktorá vám zároveň poradí, ako jednotlivé nariadenia aplikovať vo svojej praxi.

Rok vydania:
2/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
75 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Petronela Mastihubová

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Zdaňovanie prirážky pri poskytovaní služieb cestovného ruchu v kontexte zmien novely zákona o DPH od 1. 1. 2018

Od 1. 1. 2018 prináša novela zákona o dani z pridanej hodnoty výrazné zmeny v uplatňovaní osobitnej úpravy DPH pre cestovné agentúry a cestovné kancelárie. Čo sa mení a na čo sa musíte pripraviť v roku 2018 sa dozviete vo videoškolení, ktorým vás prevedie skúsený daňový poradca Ing. Vladimír Ozimý.

Rok vydania:
2/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
22 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Ing. Vladimír Ozimý

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Ochrana osobných údajov pre zriaďovateľov škôl a školských zariadení v znení nového zákona a nariadenia GDPR

Čo čaká zriaďovateľov škôl a školských zariadení od 25. mája 2018? Ktoré výrazné zmeny nastávajú so spracovaním osobných údajov, aké novy pojmy zavádzame do ochrany osobných údajov a čo sú vlastne osobné údaje podľa osobitný predpisov sa dozviete vo videoškolení s JUDr. Marcelou Macovou, PhD.

Rok vydania:
2/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
54 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant

Zmeny v mzdovej učtárni od 1.1.2018

Videoškolenie s lektorkou Júliou Pšenkovou vám poskytne súhrnný prierez aktuálnych zmien v mzdovej učtárni po 1.1.2018. Budeme hovoriť o minimálnych mzdových nárokoch, zadefinujeme si stupne náročnosti pracovných miest, dozviete sa, aké lehoty máme na registrácie a množstvo iného.

Rok vydania:
1/2018
Formát:
Online video
Forma produktu:
Videoškolenie
Dĺžka:
47 minút
Vydavateľstvo:
Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Autor:
Júlia Pšenková

24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

Vyberte variant
Stránky: